Вчера семейството на Брус Уилис обяви, че големия холивудски екшън

...
 Вчера семейството на Брус Уилис обяви, че големия холивудски екшън
Коментари Харесай

Режисьор се извини, че обиждал Брус Уилис преди повече от 10 години

 

Вчера фамилията на Брус Уилис разгласи, че огромния холивудски екшън артист се отдръпва от кариерата си. Причината е, че е диагностициран с афазия - положение, при което човек губи дарба да приказва и да схваща непозната тирада. Най-често повода е увреждане на езиковите центрове на мозъка.

Новината бе посрещната с неприкрита горест от милинои негови почитатели по света. Уилис получи и много закъсняло опрощение от режисьора Кевин Смит, който обществено го обиди след фотосите на кино лентата " Скатавки " (Cop Out) през 2010 година Тогава той съобщи, че артистът е изстискал душата му и че не може да се гледа с Брус Уилис. Той имал доста проблеми със звездата и се ядосвал на несъгласието му за разнообразни неща в лентата. Кевин коментирал, че Брус правел преднамерено издънки, с цел да нервира екипа, тъй като не харесвал някои подиуми във кино лентата и желал да се сменят. Въпреки това, продукцията се получи сполучлива и хитова, само че Кевин заречен на екипа си, че повече няма да работи с Брус Уилис. Режисьорът сподели даже, че артистът пречел на маркетинга и не желал даже да седне да се снима за един афиш.

„ Много преди каквото и да било от Cop Out, бях огромен почитател на Брус Уилис, тъй че тази вест е в действителност сърцераздирателна за четене “, написа в Туитър 51-годишният Смит. " Той обичаше да играе и пее и загубата на това би трябвало да бъде опустошително за него. Чувствам се като в дупка поради дребните си недоволства от 2010 година Толкова скърбя за Брус Уилис и фамилията му ", прибавя той, представен от IMDB.com.

Превод " Петел "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР